Lediga tjänster

Vi söker talanger med affärsmässigt omdöme som vill utveckla sin förmåga tillsammans med oss. Vi tror att du arbetar i biobränsle eller återvinningsbranschen och har några års erfarenhet. Kanske jobbar du idag i en större organisation men vill gå vidare till en mindre och jobba i en dynamisk miljö med fokus på affärer och effektiva lösningar med korta beslutsvägar.

Skicka gärna en intresseanmälan med en kort beskrivning om dig själv så träffar vi dig gärna för att diskutera vidare.

Skicka intresseanmälan till: magnus@m2bio.se, rubrik ”Affärsutvecklare intresseanmälan”.

Vi söker en administratör

M2 Bioenergi AB ökade sina leveranser av biobränslen under 2018 och behöver nu förstärka administrationen för en fortsatt utveckling av företaget.

Vi söker en administratör på heltid som skall följa upp leveranser avseende ekonomi och kvalitet. Du kommer också att sköta löpande lageruppföljning samt ta fram underlag för fakturering till ekonomiansvarig. Viss administration kring gränsöverskridande handel samt dokumentation gällande miljö förekommer också.

Intresse för siffror, en vilja att utvecklas tillsammans med oss och ett gott humör är egenskaper vi sätter stort värde på. Förmågan att kunna hålla flera bollar i luften och tankar i huvudet samtidigt är ett krav.

Skicka din ansökan före 1/7 2019 till info@m2bio.se